UPRAVLJANJE NAŠIH TERMOSTATA S JEDNOG MJESTA.

Ugradili smo Andivi sobni termostat u naš sustav, dok smo radili prijenos sa samo grijanja, na grijanje i hlađenje u našim uredima. Od tada su naši radni uvjeti znatno poboljšani, a u isto vrijeme termostati nam omogućuju prilagodbu sobne temperature tokom cijele godine.

Za nas je bitno, da možemo upravljati termostatima s jedne lokacije te koristiti njihovu automatsku funkciju. Najvažnije, to omogućuje sustavu, da radi kao cjelina i omogućuje nam, da držimo troškove na razini kao i prije uvađanja dodatnog sustava hlađenja.

 

Miran Đuran, Elektro Maribor

PRATIMO TRENDOVE POTROŠNJE

U Si-mobilu sve naše društveno-odgovorne aktivnosti zaokružujemo pod okrilje filozofije Re.misli. U našoj društveno-odogovornoj strategiji posebnu pozornost pridajemo sljedećim područjima: održiva mreža, društveni razvoj, odgovorno poslovanje kroz odgovorne proizvode i usluge te utjecaj na okoliš, u koji nedvojbeno pripada i energetska učinkovitost.

Raduje nas, da imamo prostornu regulaciju, koja je jednostavna za uporabu, a istovremeno vrlo učinkovita te nam omogućuje postavljanje različitih opcija i daljinski nadzor. Osim toga možemo pratiti trendove potrošnje i sukladno tome, ako je potrebno, prilagođavati opcije.

VIA aplikacija je učinkovit dodatak prostornoj regulaciji, koja nam omogućuje pristup preko mobilne mreže te time neposredan uvid u stanje i moguće korekcije opcija.

 

Boštjan Škufca Zaveršek, Si.mobil

VAŽAN NAČIN PRUŽANJA UDOBNOSTI

Prostorni regulatori “Andivi” su za naše pacijente na dijalizi važan uvjet za postizanje ugodnosti. Njima jednostavno prilagodimo idealne uvjete za zdravlje naših pacijenata u svakom prostoru.

Veselimo se činjenici, da pri tome štedimo energiju i snižavamo troškove, a istodobno time pokazujemo naš odnos prema zaštiti okoliša.

 

Borut Bornšek, Fresenius Medical Care Slovenija